Nieuws

Hier kunt u de vorderingen volgen!          

 • Op dinsdag 1 november 2016 sleutel overdracht van het aangekochte pand!
 • Op dinsdag 12 december 2016 de faceboekpagina bekend gemaakt aan familie en vrienden. Nu hopen dat iedereen het gaat volgen en zo bekend wordt wat een mooi doel hier wordt gerealiseerd!
 • Vrijdag 20 januari : nieuw recept uitgeprobeerd voor de verkoop, heerlijke Crème fraîche kersen taart   je kunt hem via de site al bestellen of één van de andere heerlijke taarten. Van de opbrengst willen we straks een men wagen voor achter Jaimy kopen om een mooie rit te gaan maken met de cliënten! Heb jij een verjaardag, gezellig visite met je vrienden of kennissen en geen tijd of zin om een zelf gemaakte taart te bakken, wij doen het graag voor U.
 • Vandaag 12 februari 2017 ligt er een mooi pak sneeuw, genieten dus ook voor Jaimy en Floortje. 
 • Zaterdag 3 juni gaan we starten met het aanbieden van vrije tijd besteding voor mensen met zorg. In de tussen tijd is er keihard gewerkt om alles klaar en netjes te krijgen. Er moet natuurlijk nog heel veel gebeuren en er zijn nog heel veel wensen maar voorlopig kunnen we trots zijn op hoe het nu is. 
 • U kunt vanaf nu ook de zaal door de week of op zaterdagavond huren of bespreken voor bijvoorbeeld een Workshop, vergadering, feest, kraamfeest, verjaardag, cursus, enz.
  Op afspraak een High Tea reserveren voor U en uw familie of vrienden of collega’s.
  Vraag naar de mogelijkheden.
 • Zaterdag 3 juni zijn we open gegaan. De website heeft wat updates gehad en er zijn nieuwe foto´s geplaatst.
 • 2e Pinksterdag zijn wij open! Vandaag verkopen wij voor bij de koffie een heerlijke Winny´s Twijfelaar! De opbrengst is voor de aanschaf van een rolstoelschommel.
 •  
 • Vanaf vandaag bieden wij ook zorg aan door de week. In overleg met U. Vraag naar informatie.
 • Sinds 1 juli is het Gewoon Bij Winny rommelschuurtje geopend! U kunt heerlijk komen snuffelen of er nog wat voor U bij zit. De opbrengst is voor de aanschaf van de rolstoelschommel. Kom gezellig snuffelen! Elke zaterdag en zondag open van 10 uur tot 17 uur. In de vakanties zijn we meer open. Volg ons op facebook wanneer!
 • Inmiddels is het 14 januari 2018! Tijd voor de website eens bij te werken en aan te passen. Inmiddels is er heel wat gebeurt de afgelopen tijd. Voornamelijk is het heel druk geweest en daardoor geen tijd gehad om de website bij te werken. Wel op Facebook hebben we alles met u kunnen delen, dat gaat een stuk eenvoudiger en sneller als de site aanpassen. Dus wilt u ook het nieuws op de voet volgen Like en volg onze Facebook pagina, zodat u op de hoogte blijft.
  Zoals ik al zei heel veel gebeurt, ten eerste de Rolstoelschommel! Misschien heeft u het in de krant gelezen, maar hij is er, echt super gaaf!!!  Vele kids hebben er al heel veel van kunnen genieten en genieten er nog steeds van! Wat een mooie schommel en wat een super mooi gebaar  hoe we ‘m gekregen hebben! Het geld dat we al gespaard hadden mochten we houden voor ons nieuwe doel. Ons nieuwe doel is de aanschaf van een huifbed!
 • Na alle drukte zijn we nu even 2 maanden dicht voor passanten en alleen open op afspraak. Tijd om even aan ons zelf toe te komen en een heleboel dingen bij te werken die zijn blijven liggen. Vanaf 1 maart gaan de deuren weer open van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur en staan we weer voor U klaar met heerlijke koffie en zelfgebakken taart of lunch. Voor de zorg gasten gaan we wel gewoon door, woensdag 31 januari is de leuke spelmiddag voor jongeren met zorg en vrijdag 26 januari is de gezellige ochtend voor ouderen met of zonder zorg. We hopen u te ontmoeten.
 • Dit jaar vele plannen waar we aan willen werken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Allereerst gaat eind deze maand het schuur dak er af en komt er een nieuw dak voor terug. Dit betekend ook dat het rommelschuurtje helemaal leeg gehaald is en wij het in februari opnieuw gaan inrichten. We hopen dat u in maart weer lekker komt snuffelen om te kijken of er wat voor u bij is en zo met de opbrengst ervan mee spaart voor het huifbed.
 • Ook willen we dit jaar wat aan de buitenverlichting doen. We kregen vaak te horen dat het ’s avonds erg donker was om het adres te vinden. We zijn al gestart nu met het aanleggen van de bedrading buiten om hopelijk al deze winter beter verlicht te zijn zodat u ons makkelijker weet te vinden.
 • Ook gaan we werken aan een nieuwe inrit bij de buiten deur. Wij vinden ‘m nu niet makkelijk genoeg om met rolstoel of rollator naar binnen te komen, deze hopen we voordat we open gaan vernieuwd te hebben.
 • Ook komt er boven een nieuwe balustrade zodat het veiliger is. De oude is de wankel en te ruim tussen de spijlen waardoor we het boven niet konden gebruiken.
 • Al met al plannen zat!
 • We hopen u vanaf 1 maart weer te verwelkomen en dat we met elkaar maar weer mogen gaan genieten van alle mooie dingen. Heeft u zorg nodig en zoekt u een leuke plek om eens even er uit te zijn, vraag naar de mogelijkheden.